İrmikli cevizli şerbetli tatlıyı yapma sürecinde en çok hangi aşama sizin için zorlayıcı oldu? Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği bilgisini öğrendikten sonra, bu durumu nasıl ayarlamayı düşündünüz? Ayrıca, ceviz miktarını damak zevkinize göre ayarlamak konusunda kararsız kaldığınız anlar oldu mu? Tatlının üzerinin iyice kızarmasının lezzeti artıracağı bilgisiyle, pişirme süresini nasıl kontrol ettiniz? Bu tatlıyı yaparken, misafirlerinizi ağırlarken nasıl bir atmosfer oluşturdunuz?
İrmikli cevizli şerbetli tatlıyı yapma sürecinde en çok hangi aşama sizin için zorlayıcı oldu? Şerbetin soğuk, tatlının sıcak olması gerektiği bilgisini öğrendikten sonra, bu durumu nasıl ayarlamayı düşündünüz? Ayrıca, ceviz miktarını damak zevkinize göre ayarlamak konusunda kararsız kaldığınız anlar oldu mu? Tatlının üzerinin iyice kızarmasının lezzeti artıracağı bilgisiyle, pişirme süresini nasıl kontrol ettiniz? Bu tatlıyı yaparken, misafirlerinizi ağırlarken nasıl bir atmosfer oluşturdunuz?
Cevap yaz