Hindistan cevizi yağının eridikten sonra bozulup bozulmayacağı hakkında merak ettiğim birkaç şey var. Erime sürecinin ardından doğru saklama koşullarını sağlarsak gerçekten de 2-3 yıl boyunca kullanılabilir mi? Ayrıca, bozulma belirtilerini nasıl kesin bir şekilde ayırt edebilirim? Kötü koku, renk değişikliği ve lezzet değişikliği dışında başka hangi ipuçlarına dikkat etmeliyim? Bu konuda daha fazla bilgi verir misin?
Hindistan cevizi yağının eridikten sonra bozulup bozulmayacağı hakkında merak ettiğim birkaç şey var. Erime sürecinin ardından doğru saklama koşullarını sağlarsak gerçekten de 2-3 yıl boyunca kullanılabilir mi? Ayrıca, bozulma belirtilerini nasıl kesin bir şekilde ayırt edebilirim? Kötü koku, renk değişikliği ve lezzet değişikliği dışında başka hangi ipuçlarına dikkat etmeliyim? Bu konuda daha fazla bilgi verir misin?
Cevap yaz