Havuç ve cevizli kekin tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, bu keki yaparken havuçların ne kadar taze olması gerekiyor? Ayrıca, ceviz yerine başka bir kuru yemiş kullanmak mümkün mü, yoksa lezzet açısından bir fark yaratır mı? Kekin üzerine ekleyeceğim soslar için önerilerin var mı? Son olarak, bu keki saklamak için en iyi yöntem nedir, bu konuda bir ipucu verir misin?
Havuç ve cevizli kekin tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, bu keki yaparken havuçların ne kadar taze olması gerekiyor? Ayrıca, ceviz yerine başka bir kuru yemiş kullanmak mümkün mü, yoksa lezzet açısından bir fark yaratır mı? Kekin üzerine ekleyeceğim soslar için önerilerin var mı? Son olarak, bu keki saklamak için en iyi yöntem nedir, bu konuda bir ipucu verir misin?
Cevap yaz