Ceviz kurabiye yapma süreci gerçekten de keyifli bir deneyim olmalı. Özellikle çay saatleri için harika bir seçenek olduğu kesin. Margarini yumuşatmak ve toz şekeriyle karıştırarak krema kıvamına getirmek, bu kurabiyenin lezzetini artıran en önemli adımlardan biri. Peki, dinlendirme süresi sonrasında hamuru nasıl şekillendirdiniz? Fırında pişirme aşamasında kurabiyelerin üzerinin hafif pembeleşmesini sağlamak için bir ipucu var mı? Ayrıca, alternatif malzemelerle farklı tatlar denemek oldukça eğlenceli görünüyor. Sizce en çok hangi malzeme kurabiyeye lezzet katıyor?
Ceviz kurabiye yapma süreci gerçekten de keyifli bir deneyim olmalı. Özellikle çay saatleri için harika bir seçenek olduğu kesin. Margarini yumuşatmak ve toz şekeriyle karıştırarak krema kıvamına getirmek, bu kurabiyenin lezzetini artıran en önemli adımlardan biri. Peki, dinlendirme süresi sonrasında hamuru nasıl şekillendirdiniz? Fırında pişirme aşamasında kurabiyelerin üzerinin hafif pembeleşmesini sağlamak için bir ipucu var mı? Ayrıca, alternatif malzemelerle farklı tatlar denemek oldukça eğlenceli görünüyor. Sizce en çok hangi malzeme kurabiyeye lezzet katıyor?
Cevap yaz