Sucuklu ceviz tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Sucukların ince dilimler halinde kesilmesi gerektiğini öğrendim, bu çok mantıklı! Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek pratik bir atıştırmalık olması da çok cazip. Zeytinyağı ve baharatlarla birlikte pişirilmesi, sucuk ve cevizlerin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Misafirler için harika bir seçenek olacak. Siz hiç denediniz mi, baharatlarla oynayıp farklı tatlar yaratmak mümkün mü?
Sucuklu ceviz tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Sucukların ince dilimler halinde kesilmesi gerektiğini öğrendim, bu çok mantıklı! Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek pratik bir atıştırmalık olması da çok cazip. Zeytinyağı ve baharatlarla birlikte pişirilmesi, sucuk ve cevizlerin lezzetini artıracak gibi görünüyor. Misafirler için harika bir seçenek olacak. Siz hiç denediniz mi, baharatlarla oynayıp farklı tatlar yaratmak mümkün mü?
Cevap yaz