Meyveli cevizli kek tarifini okurken, özellikle meyvelerin tazeliği ve cevizlerin kıtırlığı bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkacağını merak ettim. Yumurtalarla şekerin çırpılması, kekin hafif ve kabarık olması için önemli bir adım gibi görünüyor. Peki, yoğurt eklenmesi kekin nemli olmasını sağlarken, hangi meyvelerin daha iyi sonuç vereceğini deneme şansınız oldu mu? Ceviz yerine farklı kuruyemişler kullanarak ne tür tatlar elde ettiniz? Kekin pişme süresi hakkında da bir öneriniz var mı? Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun!
Meyveli cevizli kek tarifini okurken, özellikle meyvelerin tazeliği ve cevizlerin kıtırlığı bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkacağını merak ettim. Yumurtalarla şekerin çırpılması, kekin hafif ve kabarık olması için önemli bir adım gibi görünüyor. Peki, yoğurt eklenmesi kekin nemli olmasını sağlarken, hangi meyvelerin daha iyi sonuç vereceğini deneme şansınız oldu mu? Ceviz yerine farklı kuruyemişler kullanarak ne tür tatlar elde ettiniz? Kekin pişme süresi hakkında da bir öneriniz var mı? Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun!
Cevap yaz