Cevizli yoğurt mezesini denemek istiyorum ama bu tarifte özellikle cevizlerin kavrulması aşamasını merak ediyorum. Kavrulmuş cevizlerin lezzetinin mezeye nasıl bir katkı sağladığını deneyimleyen biri olarak, bu aşamanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, sarımsak eklemenin tat üzerindeki etkisini de merak ediyorum. Sarımsak kullanmayı tercih edenler için mezede nasıl bir aroma oluşuyor?
Cevizli yoğurt mezesini denemek istiyorum ama bu tarifte özellikle cevizlerin kavrulması aşamasını merak ediyorum. Kavrulmuş cevizlerin lezzetinin mezeye nasıl bir katkı sağladığını deneyimleyen biri olarak, bu aşamanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz? Ayrıca, sarımsak eklemenin tat üzerindeki etkisini de merak ediyorum. Sarımsak kullanmayı tercih edenler için mezede nasıl bir aroma oluşuyor?
Cevap yaz