Tarçınlı cevizli kek tarifini okuduktan sonra, yoğurt kullanmanın keke nasıl bir nem katacağını ve besin değerini artıracağını düşündüm. Sizce kekin kabarması için yumurtaları ve şekeri ne kadar süre çırpmanız gerektiği önemli mi? Ayrıca, yoğurt ve sıvı yağı eklerken karışımın homojen olması için hangi püf noktalarına dikkat etmeliyiz? Kekin üzerine pudra şekeri serpmek yerine başka hangi alternatif süslemeler yapabiliriz?
Tarçınlı cevizli kek tarifini okuduktan sonra, yoğurt kullanmanın keke nasıl bir nem katacağını ve besin değerini artıracağını düşündüm. Sizce kekin kabarması için yumurtaları ve şekeri ne kadar süre çırpmanız gerektiği önemli mi? Ayrıca, yoğurt ve sıvı yağı eklerken karışımın homojen olması için hangi püf noktalarına dikkat etmeliyiz? Kekin üzerine pudra şekeri serpmek yerine başka hangi alternatif süslemeler yapabiliriz?
Cevap yaz