Hindistan cevizli sütlü baklava yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin tazeliğini kontrol etmek ve yufkaların ince olmasına özen göstermek önemli. Sizce de, yufkaların arasına tereyağı sürmek baklavanın çıtırlığını artırır mı? Ayrıca, iç harcını tatlandırmak için şeker ekleyip eklememek tamamen damak tadına mı bağlı? Baklavanın üzerine dökülen şerbetin soğuk olması, tatlının lezzetini artırıyor gibi görünüyor. Denediğinizde nasıl bir sonuç almayı umuyorsunuz?
Hindistan cevizli sütlü baklava yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerin tazeliğini kontrol etmek ve yufkaların ince olmasına özen göstermek önemli. Sizce de, yufkaların arasına tereyağı sürmek baklavanın çıtırlığını artırır mı? Ayrıca, iç harcını tatlandırmak için şeker ekleyip eklememek tamamen damak tadına mı bağlı? Baklavanın üzerine dökülen şerbetin soğuk olması, tatlının lezzetini artırıyor gibi görünüyor. Denediğinizde nasıl bir sonuç almayı umuyorsunuz?
Cevap yaz