Cevizli üzüm reçelini yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları gerçekten dikkatimi çekti. Özellikle üzümlerin hazırlanması aşamasındaki ayrıntılar, reçelin lezzetini artırmak için önemli gibi görünüyor. Cevizlerin acı olmaması için suda bekletilmesi önerisi de bence çok yerinde. Kaynamış şekerli karışıma üzümler ve cevizlerin eklenmesi sürecinde, kısık ateşte bekletilerek kıvamın ayarlanması kısmı da oldukça ilginç. Tarçın ekleme seçeneği de hoş bir dokunuş katabilir. Kahvaltılarda ya da tatlılarda bu reçeli denemek için sabırsızlanıyorum. Bu tarifin besin değeri de oldukça yüksekmiş, sağlıklı bir alternatif olacağı kesin. Cevizli üzüm reçelini yapmayı denedikten sonra sevdiklerimle paylaşmayı umuyorum!
Cevizli üzüm reçelini yapmayı düşündüğümde, tarifin detayları gerçekten dikkatimi çekti. Özellikle üzümlerin hazırlanması aşamasındaki ayrıntılar, reçelin lezzetini artırmak için önemli gibi görünüyor. Cevizlerin acı olmaması için suda bekletilmesi önerisi de bence çok yerinde. Kaynamış şekerli karışıma üzümler ve cevizlerin eklenmesi sürecinde, kısık ateşte bekletilerek kıvamın ayarlanması kısmı da oldukça ilginç. Tarçın ekleme seçeneği de hoş bir dokunuş katabilir. Kahvaltılarda ya da tatlılarda bu reçeli denemek için sabırsızlanıyorum. Bu tarifin besin değeri de oldukça yüksekmiş, sağlıklı bir alternatif olacağı kesin. Cevizli üzüm reçelini yapmayı denedikten sonra sevdiklerimle paylaşmayı umuyorum!
Cevap yaz