Cevizli Erzurum un helvasını denemek istiyorum, hazırlık aşamaları oldukça basit görünüyor. Tereyağını eritmek ve unu kavurmak konusunda dikkatli olmak gerektiğini anlıyorum. Özellikle ceviz ekleyip sonrasında dinlendirmenin lezzeti artıracağını duymak beni heyecanlandırdı. Bu helvayı çay ya da kahve ile ikram etmenin iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Acaba bu tarife eklemek için başka bir malzeme öneriniz var mı?
Cevizli Erzurum un helvasını denemek istiyorum, hazırlık aşamaları oldukça basit görünüyor. Tereyağını eritmek ve unu kavurmak konusunda dikkatli olmak gerektiğini anlıyorum. Özellikle ceviz ekleyip sonrasında dinlendirmenin lezzeti artıracağını duymak beni heyecanlandırdı. Bu helvayı çay ya da kahve ile ikram etmenin iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Acaba bu tarife eklemek için başka bir malzeme öneriniz var mı?
Cevap yaz