Hindistan cevizli yumuşak kurabiye tarifini okurken aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, tereyağını oda sıcaklığında bekletmek yerine eritip kullanmak kurabiyelerin dokusunu etkiler mi? Ayrıca, hindistan cevizi rendesinin tazeliği kurabiyenin lezzetini ne kadar etkiliyor? Fırından çıkan kurabiyelerin altının altın rengi alması için tam olarak neye dikkat etmeliyiz? Son olarak, bu kurabiyeleri farklı malzemelerle çeşitlendirmek mümkün mü?
Hindistan cevizli yumuşak kurabiye tarifini okurken aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, tereyağını oda sıcaklığında bekletmek yerine eritip kullanmak kurabiyelerin dokusunu etkiler mi? Ayrıca, hindistan cevizi rendesinin tazeliği kurabiyenin lezzetini ne kadar etkiliyor? Fırından çıkan kurabiyelerin altının altın rengi alması için tam olarak neye dikkat etmeliyiz? Son olarak, bu kurabiyeleri farklı malzemelerle çeşitlendirmek mümkün mü?
Cevap yaz