Hindistan cevizi unu kullanarak muhallebi yapmanın bu kadar kolay ve sağlıklı olduğunu öğrenince, denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle lif içeriği ve gluten içermemesi, bu tarifi daha da cazip kılıyor. Malzemelerin çeşitliliği de dikkatimi çekti; süt yerine hindistan cevizi sütü kullanmak, muhallebiye farklı bir tat katabilir. Peki, kıvamı ayarlamakta zorlananlar için önerilerin neler? Daha önce bu tarifi denemiş biri olarak, hangi alternatif tatlandırıcıları kullandın ve sonuç nasıl oldu?
Hindistan cevizi unu kullanarak muhallebi yapmanın bu kadar kolay ve sağlıklı olduğunu öğrenince, denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle lif içeriği ve gluten içermemesi, bu tarifi daha da cazip kılıyor. Malzemelerin çeşitliliği de dikkatimi çekti; süt yerine hindistan cevizi sütü kullanmak, muhallebiye farklı bir tat katabilir. Peki, kıvamı ayarlamakta zorlananlar için önerilerin neler? Daha önce bu tarifi denemiş biri olarak, hangi alternatif tatlandırıcıları kullandın ve sonuç nasıl oldu?
Cevap yaz