Cevizli bal ve badem tatlısını yaparken ilk adım olarak ceviz ve bademleri iri parçalara doğramak gerçekten önemli mi? Bu aşama tatlının kıvamını etkiliyorsa, en iyi sonucu almak için nasıl bir doğrama tekniği kullanmalıyız? Ayrıca, şerbetin kıvamını alması için kaynatma süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı kaynatmalıyız? Son olarak, pişirme aşamasında karıştırmayı unutmamak neden bu kadar kritik? Afiyet olsun!
Cevizli bal ve badem tatlısını yaparken ilk adım olarak ceviz ve bademleri iri parçalara doğramak gerçekten önemli mi? Bu aşama tatlının kıvamını etkiliyorsa, en iyi sonucu almak için nasıl bir doğrama tekniği kullanmalıyız? Ayrıca, şerbetin kıvamını alması için kaynatma süresi yeterli mi, yoksa daha fazla mı kaynatmalıyız? Son olarak, pişirme aşamasında karıştırmayı unutmamak neden bu kadar kritik? Afiyet olsun!
Cevap yaz