Bu sade hindistan cevizli kurabiye tarifini denemek istiyorum! Özellikle malzemelerin az olması ve yapımının pratikliği beni cezbetti. Hindistan cevizinin taze olması gerektiği uyarısı da önemli, çünkü lezzet gerçekten burada belirleyici bir unsur. Acaba vanilya özütü eklemek zorunlu mu, yoksa eklemeden de güzel olur mu? Hamuru şekillendirirken ne kadar büyük yapmalıyım? Ceviz büyüklüğünde demişsiniz ama ben biraz daha küçük yapmak istiyorum. Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzatmak gerekebilir mi? Soğutma aşamasında da dikkat etmem gereken bir şey var mı? Eğer bu kurabiyeleri çayla servis edeceksen, başka bir önerin var mı?
Bu sade hindistan cevizli kurabiye tarifini denemek istiyorum! Özellikle malzemelerin az olması ve yapımının pratikliği beni cezbetti. Hindistan cevizinin taze olması gerektiği uyarısı da önemli, çünkü lezzet gerçekten burada belirleyici bir unsur. Acaba vanilya özütü eklemek zorunlu mu, yoksa eklemeden de güzel olur mu? Hamuru şekillendirirken ne kadar büyük yapmalıyım? Ceviz büyüklüğünde demişsiniz ama ben biraz daha küçük yapmak istiyorum. Fırında pişirme süresi yeterli mi, yoksa biraz daha uzatmak gerekebilir mi? Soğutma aşamasında da dikkat etmem gereken bir şey var mı? Eğer bu kurabiyeleri çayla servis edeceksen, başka bir önerin var mı?
Cevap yaz