Fransız cevizinin bu kadar değerli olmasının sebepleri arasında, yüksek omega-3 yağı içeriği ve lezzetli aromasının yanı sıra, yetiştirilme sürecinin zorluğu da yer alıyor. Sizce, bu türün nadirliği ve iklim koşullarına olan bağımlılığı, fiyatını etkileyen en büyük faktörlerden biri mi? Ayrıca, sağlığa olan faydalarının artmasıyla birlikte, bu ceviz türüne olan talebin sürekli yükselmesi sizce de kaçınılmaz değil mi?
Fransız cevizinin bu kadar değerli olmasının sebepleri arasında, yüksek omega-3 yağı içeriği ve lezzetli aromasının yanı sıra, yetiştirilme sürecinin zorluğu da yer alıyor. Sizce, bu türün nadirliği ve iklim koşullarına olan bağımlılığı, fiyatını etkileyen en büyük faktörlerden biri mi? Ayrıca, sağlığa olan faydalarının artmasıyla birlikte, bu ceviz türüne olan talebin sürekli yükselmesi sizce de kaçınılmaz değil mi?
Cevap yaz