Cevizli tavuk tarifini okurken aklıma geldi, bu tarife gerçekten bayılıyorum! Özellikle cevizlerin tazeliği yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca tavukları marine etmenin lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz kesinlikle doğru, ama bu süreyi ne kadar uzatmak en iyisi olur? Yemeği maydanoz ile süslemek de harika bir fikir, sunum konusunda başka hangi ipuçlarınız var? Pişirme süresine dikkat etmek de önemli, çünkü tavukların kuruması istemediğimiz bir durum. Sizce en ideal pişirme süresi ne olmalı?
Cevizli tavuk tarifini okurken aklıma geldi, bu tarife gerçekten bayılıyorum! Özellikle cevizlerin tazeliği yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca tavukları marine etmenin lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz kesinlikle doğru, ama bu süreyi ne kadar uzatmak en iyisi olur? Yemeği maydanoz ile süslemek de harika bir fikir, sunum konusunda başka hangi ipuçlarınız var? Pişirme süresine dikkat etmek de önemli, çünkü tavukların kuruması istemediğimiz bir durum. Sizce en ideal pişirme süresi ne olmalı?
Cevap yaz